Productes

CORELE

És una marca de llet fresca del Montseny que es comercialitza en ampolla de vidre reciclat i que es pot trobar en les grans superfícies i botigues especialitzades.

Corele és una marca lligada a l'esperit del Kilómetre 0 que va néixer quan Alfons Subirana (pare de l'actual propietari) va crear la primera cooperativa de llet fresca a la Ciutat de Barcelona. En els anys 50, recollia la llet de les petites vaqueries de la ciutat i les embotellava per a la seva posterior comercialització.

La cooperativa va arribar a produir 20.000 litres de llet diari, però a la fi dels anys 80 va tancar. En el 2019 Alfons Subirana i el seu fill van rellançar la marca convertint-la en poc temps en un referent en el  incipient sector de la llet fresca.

GRANGES MONTSENY

És la nostra marca a través de la qual elaborem producte derivats de la llet,. iogurts, formatges, formatges ratllats etc… d'estil artesà i amb ADN de Kilómetre 0.

Acabem de llançar tascons de formatge ecològic provinent d'excedents de granja ecològica. El producte ha estat elaborat en les instal·lacions de la nostra granja.

LES NOSTRES NOTíCIES