Nosaltres

LÀCTICS DEL MONTSENY

És un projecte de proximitat, que va néixer de la mà d'Alfons Subirana, l'any 1996 amb l'objectiu de comercialitzar i produir llet i derivats (iogurts, mantega, formatges…) provinents de petits productors de la zona del Montseny (Barcelona).

Làctics del Montseny és un referent en el sector per la qualitat dels seus producte, el compromís amb els petits productors i el respecte pel medi ambient amb un excel·lent equip humà darrere compost per ramaders , elaboradors i comercials.

EL NOSTRE ENTORN

El Montseny és un massís muntanyenc situat a la província de Barcelona que es troba entre tres comarques:

El Vallès Oriental, Osona i la Selva. Està constituído per tres conjunts muntanyencs molt diferenciats:
El Pla de la Calma (1.344 m); el turó de l’Home (1.706 m) i les Agudes (1.706 m), i, finalment, el turó de Matagalls (1.697 m).

Una gran part d'aquest massís es correspon amb l'espai del Parc Natural del Montseny.
El parc natural del Montseny va ser declarat reserva de Biosfera en 1978, formant part d'una xarxa internacional de zones protegides representatives dels principals tipus d'ecosistemes mundiales.

La Reserva de la Biosfera del Montseny és un mosaic de paisatges mediterrani i centreeuropeu d'una biodiversitat extraordinària

LA NOSTRE GRANJA CAN BORDOI

Situats en el municipi de Sant Antoni de Vilamajor,Ca Bordoi és la masia on des de fa cinc generacions la família Bordoi conrea les seves terres i cuida el seu bestiar.

La Granja compta amb 150 vaques de raça seleccionada d'on extraiem la llet per a l'elaboració dels nostres productes.

Els animals de la granja són alimentats amb farratges i pinsos de les collites de la pròpia granja amb el que ens assegurem la traçabilitat absoluta dels productes que arriben al consumidor .

CONTACTE

Si necessites contactar amb Làctics del Montseny per a sol·licitar informació dels nostres productes , fer una comanda o conèixer-nos una mica millor pots contactar amb nosaltres:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.